Logi-Trade agencija za prevoz robe

 

Transport i distribucija robe i tereta gotovo svake vrste. U dinamičnom i velikom gradu kao što je Beograd, kombi prevoz je najefikasniji za transport vaših stvari i robe. U prednosti smo zbog pogodnosti brzog i lakog kretanja u gradskom saobraćaju i jednostavnijeg prilaza mestu utovara i istovara.

Naša delatnost je kombi prevoz tereta tj. transport robe, opreme, selidbe…

Obezbedimo kvalitetnu uslugu prevoza kombijem kako na teritoriji Beograda, Srbije tako i u inostranstvu po vrlo povoljnim cenama. Rezultat visegodisnjeg rada u oblasti kombi prevoza jeste profesionalnost, pouzdanost, poštovanje dogovorenih rokova i Vašeg vremena.

Naša kombi vozila su pouzdana i redovno odrzavana sto garantuje sigurnost Vaše robe i stvari koje ste poverili nama na prevoz kombijem.

Prilikom utovara brinemo da Vaše stvari budu obezbedjene tako da tokom prevoza kombijem budu bezbedne i sigurne. Sa našim kombi vozilima za prevoz robe, možemo da prevezemo do 1500 kg tezine i 5 euro paleta. Pored kombi prevoza, ukoliko je potrebno postoji mogucnost i angazovanja nasih radnika koji će umesto vas izvršiti utovar i istovar vaše robe ili stvari.

U zavisnosti od vaših potreba možete izabrati veći ili manji gabarit kombi vozila za prevoz. Kombi prevoz je vrlo praktičan vid transporta zbog lakog utovara i istovara robe ili stvari, lakše prilaznosti objektima, pristupačnijim cenama prevoza i sl.

Za sve informacije možete nas slobodno kontaktirati putem telefona ili email adrese.

 Tel: 063 660 189

mail: prevoz.robe.ada@gmail.com