NAJJEZIVIJI SNIMAK IKADA: Izazivao je medveda i nudio mu hranu, životinja se iznervirala, uvukla ga u kavez i izmasakrirala (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Medved ga je odneo u svoju jazbinu i pripremio se da se gosti plenom…

Veliki mrki medved u zarobljeništvu brutalno je napao Naipuma Promratea (36) na Tajlandu, nakon što ga je ovaj izazivao držeći mu činiju pirinča iznad glave, te ga je životinja zgrabila i povukla u svoj kavez.

Medved ga je zatim udario i onesvestio a zatim odvukao u svoju jazbinu. Celu jezivu scenu gledali su prijatelji nesrećnog čoveka, koji su pokušavali na sve moguće načine da spasu svog druga udarajući medveda i polivajući ga vodom, ali bezuspešno.

Printskrin: LiveLeak

Kada ga je medved odneo u svoju jazbinu i pripremio se da se gosti svojim, već potpuno krvavim plenom, prijatelji nesrećnog mladića uskočili su, odvukli pažnju medvedu i sklonili svog prijateljana sigurno.

On se sada nalazi u bolnici gde je operisan i gde pokušava da se oporavi.

Naipuma je sa prijateljima tog dana došao da poseti hram u ruralnom delu Pečabun provincije, gde monasi čuvaju nekoliko divljih i domaćih životinja, sa mogućnošću da ih posetioci hrane.

Samo nekoliko dana pre ovog incidenta, monasi Vat Luang Por Lamai hrama objavili su da traže donacije jer su finansijskoj krizi zbog čega su im neke od životinja gladne, prenosi Miror.

Izvor: telegraf.rs